Hm... nasz film jest już gotowy, facet czeka na materiały od IIID, wszystkie filmy przyniesie razem do szkoły. No i jest możliwość przegrania płyt w takiej firmie, za maksymalnie 3 zł (płyta + nagranie). Chyba, że podtrzymujemy plan, że przegrywamy sami, to trzeba i tak zebrać kase na płyty.
Administrator
mnie też to zwisa
mogę zapłacić i mogę przegrywać
Jeżeli ktoś będzie miał problemy z płytą (np. brak plików), to niech przyniesie mi ją do szkoły. Jeżeli będzie takich płyt więcej, to zaniosę do tego faceta (mówił, że może to się zdarzyć i nagra raz jeszcze).
Film z powodzeniem można odsprzedać jakiejś innej klasie... nie podoba mi się, że większości osób w ogóle nie ma. Na miejscu np Mateusza kazałbym sobie te 3zl* zwrócić ... Co to za pamiątka jest? Ja mam parę scen, przez co nie jestem w najgorszej sytuacji i dzięki czemu za 30 lat będę pamiętał jak wyglądałem ale chciałbym też pamiętać swoją klasę, z kim ku..a liceum kończyłem! .... Gdyby nie prezentacja na początku tak właśnie by było, a chyba nie prezentacja miała być filmem, tylko wstępem do niego ...
edit: 3zl plus 30 czy ile tam płaciliśmy na początku..
Ostatnio edytowany przez Kamson (2009-04-06 18:59:05)
Zgadzam się z Kamilem. Ja sama zamirzam powycinać ten film i zostawić wyłącznie naszą klasę. Bo w przeciwnym razie za XXX lat włączając go obejrzę go tak jak teraz, czyli na przyspieszonych obrotach, a mamie pokazałam tylko fragment, gdzie raz się przewijam. Sama studniówka po prostu wyszła nudna. Podoba mi się prezentacja i końcówka.
Administrator
a nie da rady jakoś całego filmu ściągnąć od faceta? To są przecież tylko fragmenty. Wiem, że to by strasznie dużo zajęło, ale oni chyba gdzieś składują to co nagrali nie?
Administrator
Ja tam nie chcę pisać do jakiegoś starego dziada, ale co do tych filmów pozostałych klas to niezły pomysł. Ty to masz jednak łeb Olga mówię ci
potrzebuję jedynie czasu
Prawdopodobnie wyjdzie tak, że może na wakacjach przysiądę, filmy innych klas mogę przegrać np, jak je się dostanie. Pewnie, jeśli to kiedyś skończę, to napiszę na forum i wtedy kto będzie chciał, to będzie musiał polatać, żeby to przegrać, bo w szkole już się widzieć nie będziemy:P
Ale z tym, żeby poszukać nas u innych klas, to Pysia pomysł
Ostatnio edytowany przez Olga (2009-04-08 12:01:42)