uważam że forum potrzebuje oprócz admina mniej więcej 3 moderatorów, jeśli ktoś chce być moderatorem to proszę pisać w tym temacie a w zależności od ilości chętnych wybierzemy odpowiednią ilość moderatorów.
Gość
jasne deo ;] ty sie nadajesz, ale do ręcznej roboty...
Administrator
Ty chyba pierwszy raz w życiu forum adminujesz ;/ . Weź zrób coś z tym gównem, bo ja nawet sondy zrobić nie mogę. Nie mogłeś innego servera wybrać tylko ten właśnie? I załóż sobie dział zażalenia i błędy na forum to będzie łatwiej tu cokolwiek robić.
I zanim dasz komuś moda zapytaj się o doświadczenia. A żeby modowie mieli czego przestrzegać to napisz regulamin forum.
Jak coś robisz zrób to porządnie pliss
przypominam o spisie powszechnym:) niewidziałem dobrego forum w którym użytkownicy mogli by robić sondy, przynajmniej nie na bazie phpbb, ten serwis byl jednym z najlepszych bo mozna podłączyć go do hosta zewnętrznego, jesli chcesz robić sondy to napisz poprostu że chcesz byc administratorem, forum będzie wykończone ok. czwartku. każdy z użytkowników może zmienić opcje wyglądu forum w zależności od własnych potrzeb. jeszcze dziś założe sonde kandydatów na administratorów i moderatorów, proponuje w tym temacie aby każdy napisał 2-3 osoby które poronuje na te stanowiska a pomyślniku informacje do jakiej funkcji:) moderatorów mianowałem tymczasowych:) i proszę aby nie proponować ludzi ze względu na to że się ich lubi tylko na to kogo by się widziało w ten roli. Serwis bb jest niedokońca bezbłedny i zajmuje się narazie ściąganiem nakładek do zwykłego php'a, aby ułatwić wam pełne korzystanie z tego co wam może zaoferować to forum:) a i ostatnią sprawą (przynajmniej taką o jakiej pamiętam w tej chwili;p) jest znaleźienie ładnej i uniwersalnej oprawy forum aby każdemu (przynajmniej większości;p) si ę podobało. kura skoro masz tak wielkie doświadczenie w prowadzeniu forów to proszę abyś napisała w zażaleniach to co bys zmieniła i przedewszystkim wytłumaczenie dlaczego chcesz aby było tak a nie inaczej. Pozdrawiam:)
Administrator
Sonda to twój najlepszy pomysł jak na razie.