Administrator
Kishimoto zrobił głupi błąd jeżeli chodzi o źrenice. Nałożył na te od sage mode te od Kyuubiego i wyszło masło maślane. Widać, że długo myślał nam tym co narysować -.- Tylko komiks na realizmie stracił przez to. Kto to widział ludzi z takimi źrenicami. Jeżeli w sage mode mu się one spłaszczają, a przy wkurwie ma pionowe jak u kota (kto widział lisa z pionowymi źrenicami no proooszę... ) no to logiczny wniosek, że powinien mieć takie zaokrąglone, a nie jedne na drugie nakładane żal żal żal
Administrator
no Deo najnowszy chapter chujowo przegadany, ale zapowiedź czegoś ciekawszego. Ciekawe czemu kishimoto powskrzeszał wszystkich?
No właśnie jakim cudem mógł po wskrzeszać wszystkich?Przecież nie wszyscy zginęli od tego Paina który połykał te dusze ludzi...pewnie teraz Emo wszystkich pozabija swoim sharinganem A po za tym musi ktos odbudować wioskę
Skoro tyle ludzi zdechło to nie miał by kto ja zbytnio odbudować...
Administrator
no pain tylu wykończył i jeszcze ile poginęło w wojnie z oro to w ogóle by chyba musieli się wyprowadzić stamtąd. No też mnie zastanawia skoro boski pain ma władzę na życiem i śmiercią to czemu na boga nie wskrzesił Yahiko? A i też mnie ciekawi co powie saske jak zobaczy rozpierdoloną konohę XD przecież tam już nie ma czego niszczyć XD
Danzo 6 Hokage :O noramlnie nie wytrzymam do piatku :O juz myslalem na poczatku ze Kakashi zostanie Hokage...hmmmm moze Sasuke zabije Danzou? W koncu wie ze to starszyzna wioski byla zamieszana w to co zrobil Itachi
Administrator
Nie no jak ja to przeczytałam to myślałam, że jebnę. Poza tym Kakashi dupek winien byc martwy już. No i to Naruto rozjebał Paina w pewnym sensie więc to chyba jemu się należy ten tytuł? A ja myślałam, że Naruto już się kończy seryjnie XD