Administrator
Jakie plotki?
Ej ja to widzę tak. Naruto prawie rozwala paina, ale jednak trochę mu brakuje. Wtedy pojawia się Sasuke i ratuje mu dupsko zabijając paina. Naruto cieszy ryj, bo myśli, że jego przyjaciel wrócił okazuje się jednak, że Sasuke zrobił to bo sam chce zawłądnąc mocą 9 bestii i ma w dupie naruto jak i całą wioskę. Wtedy Naruto dostaje wkurwa i pojawia się Kyuubi i rozpierdala wszystko wokół.
A i jeszcze znalazłam na necie to
W Japonii pojawił się #45 tom mangi "Naruto" obejmujący naszym skromnym zdaniem najlepsze jak do tej pory chaptery - od 413 do 422. Zorientowani wiedzą, że chodzi tutaj o bitwę Taki z Hachibim, trening Naruto w Myobokuzanie, a wreszcie atak Paina na Konohę i wstęp do znakomitej walki między nim a Kakashim.
Okładka prezentuje się następująco:
Administrator
Ej Deo dzisiejszy chapter nie był taki zły. Musisz przyznać, że Nagato czy tam Pain ma sexi ciałko XD
Administrator
No no Deo nowy chapter całkiem w pytke muszę przyznać
W końcu pojawił się dziewięcioogoniasty :3
Administrator
Niech Kishi pierdolnie kolorową stronkę następnym razem to sobie zrobię koszulkę z takim nadrukiem XD
Administrator
Nie było kurwa kolorowych stron. Ale i tak chapter wyjebany w kosmos był
Administrator
no właśnie tak chyba ta pieczęć zadziałała. Tylko gówno dała, bo po chwili Naruto zniszczył naszyjnik pierwszego. Szkoda. Jiraya mówił, że ze trzy góry za niego można było kupić. Yamato mógł go zapieczętować podczas tej walki na moście gdy Naruto ostatnim razem miał wkurwa. hmm
Administrator
zauważyłam
jak zwykle występują jakieś paranormalne zjawiska. Ale przynajmniej naruto wie już, że jest coś takiego jak uchiha madara
Administrator
no dziś to było kyuubi mode plus sage mode na raz. Bardzo pojebany chapter