na całe szczęście nasza przygoda z chemią się powoli kończy. W związku z tym podane nam zostały oceny końcoworoczne z których srednia wychodzi 2,5. osobiscie uwazam, ze to swietny wynik )
dopuszczających 21, dostatecznych 6, a dobrych 5. jakby ktoś miał jeszcze pytania co do swoich ocen, to ja posiadam karteruszke, ktora przekazala nam berta
Kasiu czy możesz podac mi moja ocene? tzn. napisztutaj:) i napisz do tych osób które mają 1/2 ( w tym może mnie;p) albo zamieść liste tych osób na forum żeby nikt nie żył w świecie złudzeń;p
no ok. zeby nie bylo tak pieknie jest 6 osob, ktore berta chce jeszcze dobic po swietach. tymi szczesliwcami sa: Ewa K., Piotrek K., Aleksandra J., Paulina K., Kamila O., oraz Julek Ś.
Berta napisala dwóm osobom łamane oceny ( miedzy 1/2)jest to numer 14 i 18. reszta niby ma dwa, albo nic ale i tak musi sie zglosic. (mowie ciagle o tych 6 osobach). i jeszcze mowila cos o tym, zeby miec zeszyty, wiec radze pouzupelniac notatki jesli ktos nie ma.
trzymam kciuki
Ostatnio edytowany przez kaha90 (2009-04-09 14:18:09)
co ma numer 17?
Administrator
To niech ktoś będzie tak miły i poskanuje tutaj swoje notatni pliss
Administrator
Generalnie to trzeba było słuchać. Nie widziałam żeby ktoś coś notował, a ja sama i tak grałam w pokemony na komie. Mój Totodile ma już 30 lv