Zadania ze zbioru na jutro:
3,94
3,98 s71
3,119 punkty 1,2,3,4,6,8,11,12 s73,74
3,123 a.c,f s 77
3,158 podpunkty 1,2,3,4,5,6,8,9,10,12,13 s81,82
nom to tylko tyle ;p
PS: Dla tych co nie mogą z różnych powodów ściągnąć/otworzyć itp. ;p
Ostatnio edytowany przez Kamson (2008-12-08 14:16:13)
Administrator
Od siebie powiem tyle, że to było kurewsko chamskie. Czy ktoś w ogóle wiedział, że to miało być zrobione na kartkach i było traktowane jako forma poprawy sprawdzianu? Kurwa czy ten kostek nie potrafi niczego normalnie załatwić.
Dziękuję za uwagę
he, ja usłyszałam również przypadkowo, że trzeba zrobić zadania, nic o tym, że mają być one poprawą sprawdzianu... jeżeli już trzeba było je zrobić to wzięłam, jakoś na szczęście, spis od Kostana, nom i zamieściłam na forum... jeżeli zawiodłam to przepraszam... problem tkwi w niesprawnym przepływie informacji i lenistwie gospodarza :]
najeżdżacie na gospodarza..... i macie racje ;p z tym, że nie przekazał, że to ma być na kartce, bo o tym, że to jakaś forma poprawy to nie wiedział. Przed fizyką, gdy Berezenowska kazała się mu zgłosić po zadania, chyba wspomniała, że to ma być na kartkach - stąd część osób wiedziała. Przynajmniej mi się wydaje, że stąd ja wiedziałem..
Notatki z chemii, tylko takie bez składu i ładu, tak jak na lekcji z resztą jest...
http://www.sendspace.pl/file/Zeyuvq8g/
Administrator
Bertilla w swej nieskończonej mądrości zrobiła tylko tyle odbitek ile przyszło osób na chemię. haha dla tej reszty, która nie raczyła się pojawić mamy właśnie tą oto kseróweczkę XD
myślę, że już lepiej spodnie założyć niż cokolwiek dotyczącego Berty. Ocena semestralna niesamowicie mnie satysfakcjonuje, zwłaszcza, że jest niedostateczna. jak kiedyś będę bogata, to wynajmę płatnego mordercę żeby ją sprzątną, o ile będzie jeszcze żyła. nienawidzę chemii, zróbmy mydło z Berty - więcej pożytku...