Prosze w tym temacie pisać po 3 kandydatow i po każdym nazwisku funkcje jaka miałaby ta osoba pełnić. osoby z najwyższą liczba głosów zostana wybrane. przypominam że wybieramy w ten sposób 3-4 moderatorów i 2 administratorów.
Administrator
To bardzo dziwne, ale ludzie jakoś nie chcą się wypowiadać. Ciekawe dlaczego?
Mamy 16 użytkowników chyba. Lepiej walnij ankietę tak żeby głosowanie było tajne. Wtedy przynajmniej sobie pogłosują
To ja zacznę do odważnych świat należy ^^
Paulina Kuryłowicz - admin
Piotrek Kardahs - moderator
Krystian Deoniziak - admin (nic nie było mowy,że nie można swojego nazwiska podać do kandydatury ;p)
no w sumie mój błąd ale jeśli ktoś uważa że się nadaje to niema przeszkód
Administrator
No tak. Ale widzę, że jeżeli Deo zaczął to innym pójdzie łatwiej.
Donatello- Adnim
Ja- młodszy admin (nie wiem czy jest tu taka funkcja. Bynajmniej na innym servie jest jeden główny admin i ci "młodsi" jego pomocnicy)
Deo- mod
Kaha- mod
Kardas- mod
Olga-mod
Podałam tych, którzy jako tako się udzielają na tym forum. A z tego co tu wymieniłam to by byli wszyscy chyba ;p
No ja podtrzymuje to że do odważnych... itd. bo niepowinniśmy być nieśmiali we własnym towarzystwie.
Proponuje :
Kura-Admin
Deo-Admin
Olga-mod
Piotrek K.-mod
Marta D.- mod
tutaj funkcja 2,3,4.. admina niejest opisana przez "młodszy" ale poprostu jako admin, wy mnie nie możecie usunąć a ja was tak^^ w sumie tym to się różni;p
jak dostałem wiadomość że Olga napisała na forum, to juz wiedziałem że napisze że niechce być moderatorem... ale tez wiedziałem że nie poda kandydatów;p
Administrator
nie spamujemy, nie offtopujemy. Używamy opcji zmień ;p