Administrator
Jak w temacie będziemy tutaj debatować nad ostatnim pożegnaniem dla mości. Pomysł już jako taki jest. Dość ambitny według mnie, ale może się udać.
Zaraz po świętach byśmy prosili o znoszenie 15 zeta na to coś czego projekt wrzucę dziś wieczorem na forum.
jak wrzucisz projekt, to pogadamy, ale to ostatnie pożegnanie brzmi grobowo... chyba nie kupimy jej trumny albo miejsca na cmenatrzu? ^^
Administrator
projektu dziś nie walnę, bo mam pojebaną starą. Na plecach będzie to http://lesbianpiratequeen.files.wordpre … nstein.jpg nad tym napis I love Fizyka ewentualnie możemy chlapnąć napis E=mc2
Od naszych funduszy zależy wielkość
w sumie racja Kasia... Poszukamy czegoś konkretnego. A i ja myślę, że w związku, że robimy taki fartuch, to długopis już chyba nie. Stachurski dostanie pióro a Mości fartuch. Cena w sumie wyjdzie podobna.
Administrator
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
jeżeli chodzi o einsteina to albo 1 albo 4. a napis... w sumie może być, tylko to I trochę za bardzo kopnięte moim zdaniem. może po polskiemu napisać normalnie ? albo serduszko i fizyka ?bo to I LOVE to się tak zlewa trochę...
Administrator
Moim zdaniem wystarczyłby sam napis FIZYKA tylko jakoś ładnie napisany, zaokrąglony i może nie czarny, żeby jakoś to ożywić. W końcu samo zdjęcie jest biało - czarne i sam fartuch jest biały, a te karmelitanki przecież mają różne nitki. Wydaje mi się że ładne byłoby jasny pomarańczowy a krawędzie literek jaśniejsze i w takim samym kolorze Jej inicjały na kieszonce z przodu. Co Wy na to?