Niech się spełnią wszystkie marzenia - te małe i te ogromne. By uśmiech na twarzy dodawał Wam wiary i nadziei na lepsze jutro. A gwiazdka z nieba przypominała Wam o rodzinie, znajomych oraz tych, którzy nie mają tyle szczęścia co wy i są sami. Zdrowych wesołych świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego 2009 Roku życzą wam admini i moderatorzy
Chrzanisz jak zwykle Krystianie:p http://www.dancingsantacard.com/?santa=3158024
Administrator
To najgłupsza rzecz jaką do tej pory widziałam. Przemek moje gratulacje. Gdybyś jeszcze zechciał tak zatańczyć na studniówce XD
czy to jest glupsze niż Super retarted dog?;p to troche zbyt skomplikowany taniec jak na studniowke;p no i od swiat to schudlem i nie mam juz takiego brzuszka;p a poza tym renifer od dzwoneczków uciekł to byłoby bez świetnych efektów dzwiękowych;p
Administrator
Tam marudzisz. Twój brzuch od piwa wystarczy, a od biedy ja mogę być tym reniferkiem XD
ja nie mam brzucha... nawet od piwa!!! ale to musisz sobie rogi zalatwic bo z grobu Stefanka nie wykopiemy;p i dzwoneczek;p
Administrator
Faktycznie mam. Rogi też chyba mam, ale z pewnością to nie o takie chodzi ;p
Administrator
To byłby raczej sam szatan z dzwoneczkiem. Ciebie za to widzę w uroczym stroju szopa
Administrator
no to bierz szczotę i go szczotkuj. On tylko na to czeka. Na twój miły i kochający dotyk...